DORU MOBİLYA

İstikbal Bayi Portal

Bellona Bayi Portal

Mondi Bayi Portal

Doru Online ServisDoru Online Servis Sistemi Giriş

Doru Online Bayi

Doru Online Bayi Sistemi Giriş

Boyser Boyser Servis Sistemi Giriş

İletişim Formu

Kurumsal İletişim Formu

İstikbal'den Mutfağınıza çok yakışacak olan iki Yeni Ürün '' Marble ve Forest''Mutfak Masa Sandalye

e-Posta Yazdır

       İstikbal'den Mutfağınıza çok yakışacak olan bir yeni ürün , Marble Mutfak Masa Seti; 3 farklı renkteki mermer tonu ve sahip olduğu zarif ayak tasarımı ile teşhirlerde yerini almaya başlamıştır .

Marble Masa Seti ; Siyah, Cappuccino ve Beyaz olmak üzere 3 farklı masa renk alternatifi sunulmuştur .Ayrıca Sandalyelerde Mavi, Yeşil, Antrasit, Kırmızı, Pembe, Krem, Vizon ve Sarı renklerden oluşan 8 farklı renk alternatifi ile evinizin renkleriyle bütünleşecek  . Ürünümüzün takım içeriği, 1 Masa ve 4 Sandalyeden oluşmaktadır .Dilediğiniz masa ve sandalye ile kombin yapılabilir .
 
 
Forest Banklı Masa Seti 
       Forest Mutfak Masası; tamamen doğal ahşap üst tablası ile son derece sıcak ve ayrıcalıklı bir görünüme sahiptir. Ürünümüzün sandalyeleri  farklı oturum ve ayak tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Ayrıca, Forest masa sahip olduğu “bank” özelliği sayesinde fonksiyonel olarak da önemli bir özellik sunmaktadır ayrıca ayaklarında Siyah ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk alternafi, sandalyelerinde ise; bordo, sarı, mavi ve pudra olmak üzere toplam dört farklı renk alternatifi sunulmaktadır. Ürünümüzün takım içeriği, 1 Masa iki sandalye ve bir adet sırtsız banktan oluşmakta olup, dilerseniz farklı renk ve tonlar ile kombin edilebilir .
 
BURADASINIZ: Bayi Ağımız Gaziantep İstikbal